Det är underbart att vara här igen. 13 april 2014

IMG_4774

Äntligen är vi här, vi kramas, vi tar reda på vad som har hänt under året som gått och flickorna berättar och skrattar och håller oss i handen och de flätar Blancas hår,  vi stämmer gitarrer och vi pratar om böcker på engelska som vi tagit med oss och vi värmer upp med “House of rising sun” och Fassika river av låten som bara begåvade musiker kan och vi så stolta över hans framgångar med gitarren och vilket röst!

IMG_4857

Sedan promenerar vi tillsammans till fotbollsplanen där killarnas fotbollslag ska möte ett duktigt gäng som är svårslagen och vissa spelar barfota och alla har olika färger på tröjan precis som det ska vara och det hettar till ordentligt och vi skriker och jublar Gobes! Gobes! Bravo! Hurra! när vårt lag gör mål. På vägen hem pratar vi om våra planer för veckan och vi sjunger Adels “Someone like you” och solen skiner, och hjärtan skiner som det bara kan skina här i Awassa.

This entry was posted in barnhemmet. Bookmark the permalink.