Torsdag 4 april

Torsdag 4 april
Spelning på Bright Future School (Tilahouns skola)

Idag var det helt underbart! Broshan kom och hämtade oss vid vårt hotell på sin motorcykel och vi tog en Bajaj till Tilahouns skola, Brighton Future, Broshan körde framför oss för att visa vägen till skolan men helt plötsligt var han borta. Det slutade med att Bajaj konduktören lämnade oss utanför skolan och en man kom ut för att ta emot oss. Vi förklarade för honom att vi skulle spela för barnen och han svarade mycket artigt “No information, no information” i samma stund kommer Broshan som hade blivit stoppad av trafikpolisen för att han körde i Flipp-Flopps. Han pratar på Amarinja med mannen som tagit emot oss och säger “this is not the right school”
Vi tog en liten promenad och hittade skolan. Vi kom in till Tilahouns klassrum och sjöng hans favorit sång “someone like you” och hans vackra ögon lyste upp som en sommarsol. Sedan sjöng klassen underbara afrikanska sånger på engelska och amarinja. Under tiden samlades hela skolan på skolgården och när vi kom ut ur klassrummet hade den fantastiska publiken redan värmt upp. De klappade händer och jublade så att vi fick slopa presentationen och gå direkt på sången “I’m yours”, följd av “Hit the road Jack”. Spelningen avslutades med “Waving flag” med alla skolbarnen som kör. En fantastiskt upplevelse!!!!

Location:Awassa

This entry was posted in barnhemmet. Bookmark the permalink.