Simträning och sång vid Lewi Resort

Vi träffade barnen efter skolan på Lewi Resort där vi har simmat med dem under den här veckan. De är alltid lika glada när de kommer fram trots den långa promenaden från Barnhemmet till Lewi.
Idag var vädret perfekt, alltså lagom varmt efter vårt smak:-) idag koncentrerade vi oss på simteknik, benspark och bröstsim och de som har kommit lite längre har vi hjälp med att förbättra sin crawlteknik. Sedan var det dags att fokusera på de som fortfarande jobbar med att förlora sin vattenskräck och kom riktigt långt den här gången. Sedan körde vi vattenlekar tillsammans och utmanade varandra i olika tävlingar. Jonas visade framfötterna och visade att han har bestämt sig för att kämpa med sin simning och han har utvecklats enormt mycket på bara några dagar.
När natten kom ifatt oss slog vi oss ner vid poolen och avlutade kvällen med en genomgång av vår repertoar som barnen kan nästan utantill vid det här laget. Det är fantastiskt att barnen sjunger med på alla låtar och inte minst på “utan dina andetag” som Fassika intonerar som en Gud.När vi blev hungriga tog vi en lång promenad till hotellet och barnen följde med hela vägen fram till entrén.

Location:Awassa

This entry was posted in barnhemmet. Bookmark the permalink.