Lifestyle Charity Day till förmån för barnhemmet

På fredag är det dags för ett stort evenemang där intäkterna går till barnhemmet.

Den 10 juni 2011 kommer årets LIFESTYLE CHARITY DAY att äga rum på Villa Pauli, Djursholm, Stockholm. Under denna dag kommer gåvor från olika företag att auktioneras ut, alla intäkter går oavkortat till barnhemmet.se Det sägs ju att det är ens handlingar som definierar vem man är som människa. Nu har du som privatperson eller företag verkligen chansen att göra en insats för barn som varken har mamma, pappa eller släktingar att ty sig till. Utan som faktiskt är ensammast i hela världen. Om det inte vore för barnhemmet.se. Från och med den 1 maj kan du gå in på www.lifestyleworld.se och lägga bud på de olika varorna.

Läs mer på Lifestyleworld.se

This entry was posted in barnhemmet, bidrag, samarbete, välgörenhet. Bookmark the permalink.