Johnnie och Mattias åker till Awassa

Om ungefär en vecka är det dags för celebert besök på barnhemmet! Johnnie och Mattias skall göra sitt återkommande besök i Awassa och har en hel del saker att ta tag i förutom att hänga och leka med barnen förstås.

Senast de var nere var i december 2008 och de är förstås enormt efterlängtade. Worko som är vår språkliga länk och stora organisatör i Etiopien och som besöker barnen lite oftare följer också med. Dels för att se till så att Johnnie och Mattias inte åker vilse i landet, men också för att styra upp allt som rör förhandlingarna om den nya byggnationen med kommunen.

Vi hoppas kunna ge er lite nyheter om besöket, både som blogginlägg här på hemsidan, men också som en lite längre intervju om upplevelserna de haft när de är hemma igen.

This entry was posted in barnhemmet. Bookmark the permalink.