Kort från Chernet

Chernet i awassa spelar fotboll

Chernet skriver till oss! Vi har haft väldigt svårt med översättningen men han avslöjar bl a de senaste intrigerna kring nattvaktstjänsten! Och att han gillar Johnnie, Mattias och Mats och gärna får besök snart.

Den amhariska texten lyder ungefär så här:

Hur mår Ni alla? Alla här mår mycket bra. Mr Mengesha, nattvakten, har varnats flera gånger att inte dricka. Men i slutet av februari gjorde han det ändå. Så Mr Tadesse sparkade honom! Nu har vi fått en ny nattvakt som är ganska ung fast ni rekommenderade att en lite äldre skulle anställas. Tror ni det är svårt att byta?

Första terminen blev jag först i klassen, jag blev jätteglad! Hälsningar Chernet

Han berättar också att djuret på frimärket heter “Walia” och bor i Etiopien!

kort-2009-02-1

This entry was posted in barnen bloggar, Chernet. Bookmark the permalink.