Senaste nytt från barnhemmet

Som bekant är Camilla och Mats på plats i Awassa (se tidigare inlägg). Här kommer en liten rapport från dem!

Freot and Mishu in Awassa

Awassa 20090308

Tillbaka i Awassa! Varmt och torrt är det här! Alla på barnhemmet mår bra!

När vi var i Awassa i december kom vi i kontakt med John, en amerikan som sedan ett par år tillbaka driver en fritidsgård ett par kvarter ifrån barnhemmet. Eftersom våra barn går i skolan halvdagar och utrymmet på barnhemmet är ganska trångt kände vi att det skulle vara en bra ide att låta barnen komma iväg ett par dagar i veckan för att få lite aktivering.

Imorgon har vi möte med alla barnen och John och var och en av barnen kommer att få välja vilken av fritidsgårdens aktiviteter de vill engagera sig i. Under ledning av professionell personal kommer de kunna välja mellan teater, musik, målning, basket och karate. Vi ser med spänning fram emot det mötet, för att få höra vad barnen väljer för olika aktiviteter.

Fritidsgården finansieras av medel från amerikanska organisationer och alla barn som vill är välkomna dit utan någon kostnad. Återkommer efter mötet imorgon om Awassas skakiga internet-linje är uppe!
Camilla Skagerström

This entry was posted in barnhemmet. Bookmark the permalink.