Besök på barnhemmet

Johnnie, Mattias, Mats och Worko åker till Barnhemmet

När ni läser detta har den hittills största delegationen av föreningsmedlemmar landat i Addis Abeba för vidare färd mot Awassa och barnhemmet!

addis.jpg

Johnnie, Mattias och Mats planerar att ta med alla på en resa till huvudstaden Addis Abeba i samband med Freot skall operera örat. Eftersom de andra barnen inte skall bli avundsjuka och eftersom de kämpat på så bra i skolan under året, så får de helt enkelt också följa med. Många av barnen har aldrig varit utanför Awassa där barnhemmet ligger och det kommer bli en stor upplevelse för alla inblandade.

Det är för övrigt första gången Johnnie och Mattias besöker barnhemmet sedan de byggde det och ett kramkalas av enorma proportioner kommer antagligan utbryta när det går upp för barnen vilka som kommit på besök. Mer info om resan kommer!

This entry was posted in barnhemmet. Bookmark the permalink.