Mats åker till barnhemmet

Mats lekerVår sekreterare i föreningen, Mats, kommer i mars ta en månads semester och under den passa på att besöka barnhemmet. Ni som är medlemmar vet att det är han som skriver våra nyhetsbrev och att han försöker att åka till Etiopien så ofta han kan. Dels för att ni som medlemmar skall få så färsk information som möjligt om vad som händer med barnen, men också för att han älskar att vara i Etiopien. Som vanligt bekostar han sin resa själv och denna gången har han med sig en enorm säck med kläder till barnen samt sin dator och en videokamera. Tanken är att han skall ta lite rörliga bilder på barnen när han är nere så att ni kan få se dem här på hemsidan när han kommer hem. Han kommer även författa en del artiklar på plats i Awassa och skriva lite “live” därifrån.

Nyhetsbrevet och hemsidan bör därför få en hel del intressanta nyheter under mars och april månad.

-Så håll utkik här på hemsidan!

This entry was posted in barnhemmet, föreningen, personal, välgörenhet and tagged , , , . Bookmark the permalink.