En skolinsamling i Täby

TäbyskolanEn av våra första medlemmar, Carlos, har en svägerska som jobbar i Täby.

Hon har såklart inte kunnat undgå att höra talas om barnhemmet och oss genom sin svåger. I julas väcktes en idé hos henne om att starta en insamling på skolan hon jobbar på. För två veckor sedan kontaktade hon därför Mats och bad honom att komma till skolan för att berätta lite om vår verksamhet för eleverna på skolan. Under en vecka var det nämligen meningen att de skulle ha omvärlden som tema och under den lära sig lite mer om livssituationen för barn i deras ålder i tredje världen.

Mats måste ha sagt något bra till eleverna för när Johnnie, Mattias och Worko åkte ut till skolan i fredags för att ta emot insamlingen som skett paralellt med temaveckan så hade eleverna lyckats skrapa ihop 27 000:- kronor! Vi blev såklart överlyckliga och tackar alla elever på den Engelska skolan i Täby för deras enorma intresse och stora engagemang för oss!

Tusen tack!

This entry was posted in fattiga barn, föreningen, Johnnie och Mattias, kampanj, Kanal 5, nätverk, Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.