Vad händer i föreningen?

När vi startade den här föreningen tog vi ett beslut om att jobba för en finansiering av barnhemmet som sträckte sig över tio år. Detta till att börja med.

Den äldsta av våra barn, Ethiopia, skulle då vara 24 år och den yngsta, Tilahoun, skulle vara 14. Vi bedömde vårt mål som realistiskt och trodde att vi skulle ha muskler och ork till att kunna samla in så pass mycket pengar, utan att lova för mycket till våra föreståndare av barnhemmet, Zegey, Megdez och Yohannes.

Nu har barnhemmet existerat (på dagen faktiskt) i ett år och vi ser med tillförsikt på framtiden. I dagsläget har vi lyckats skrapa ihop tillräckligt för att försörja våra barn under tre år. (Om inget oförutsett händer dvs).

Återstår gör alltså sju år. Vi får regelbundet in pengar från både privatpersoner och företag och den enda oro vi känner är tvivlet på om ni tycker projektet känns lika angeläget om några år. För oss känns det i vilket fall viktigare än någonsin, och vi hoppas verkligen att ni känner likadant! Jag tänkte berätta lite om några av våra bidragsgivare den senaste tiden.

This entry was posted in bidrag, föreningen and tagged , . Bookmark the permalink.