Långt ifrån färdiga…

-Även om vi kan slå oss för bröstet när vi gör ett bokslut för föreningens första år och säga, ”bra jobbat!”; så är jag fortfarande en realist och vill passa på att säga: Än har vi långt att vandra. -Sju år närmare bestämt.

awassa

Jag är fullständigt övertygad om att det varit lätt för oss att samla in pengar under vårt första år, mycket på grund av att folk har känt till vårt TV-program. Jag tror inte att företagen, som stått för de största bidragen det här året, kommer att vara lika sugna på att skänka bidrag till en så liten organisation som vår inom några år. (Tyvärr så funkar dom ju så, att de vill kunna stråla sig lite i glansen också…)

Så då återstår vi medlemmar som bidragsgivare. Börjar man räkna på den kalkylen kommer man snabbt fram till att trots att vi är över hundra personer på mailinglistan, kostar barnhemmet ungefär lika mycket att driva som vi får in i kassan varje månad. -Jag kan bli riktigt orolig över tanken att leva med den snäva ekonomiska situationen om några år. Det skulle i princip innebära att vi inte får förlora en enda enskild bidragsgivare den närmaste tiden…

Så därför kära vänner och föreningsmedlemmar; ge inte upp!.

  • Fortsätt ragga medlemmar till oss.
  • Fortsätt att tjata på era företag att de skall ge bidrag.
  • Fortsätt arrangera stödgalor och insamlingar.
  • Fortsätt att ge egna bidrag även om det känns segt ibland.
  • Snälla fortsätt…

Tolv barns trygghet är beroende av det.

Ödmjukast,

Mats Ågren,

This entry was posted in bidrag, föreningen and tagged , . Bookmark the permalink.