Hoppas ni mår bra i dessa bistra vintertider!

Det sista vi vill är att ni tappar ert engagemang för att ni tycker att vi hör av oss för sällan. Allting har sin förklaring. Mats som skriver här har haft en hektisk höst med ett nytt jobb och nya rutiner, och har därför haft svårt att hitta tiden till att hämta in material och bilder till de nästkommande breven.

Johnnie och Mattias

Men nu mina damer och herrar är han och Camilla, vår fotograf nyss hemkomna från ännu en resa till barnhemmet och jag hoppas att ni, precis som vi, ser fram lika mycket mot att höra vad som händer med barnen och alla andra inblandade på plats!

husvagn

Under hösten har jag och Mattias även dragit vårt strå till stacken genom att auktionera ut vår gamla husvagn från sommarens ROOMSERVICE till högstbjudande. Vi fick in en rejäl slant och det kommer innebära att vi kan kosta på barnen lite extra fina julklappar i år.

Johnnie och Mattias

This entry was posted in Johnnie och Mattias and tagged . Bookmark the permalink.