Nu mer än någonsin…

…Behöver vi er hjälp. Det är bara genom ert engagemang och er vilja att sprida ryktet om vårt barnhem som gör det möjligt för oss alla att fortsätta hjälpa Chernet, Ethiopia, Ashagre, Yonas, Tilahoun, Sinabwa, Mishu, Aynalem, Freot, Tariku, Shlmat och Senait.

awassa

Även om ni själva inte kan hjälpa till med mer pengar än vad ni redan gör, så finns det säkert folk i er närhet eller på ert företag som kan hjälpa oss att göra framtiden för våra barn ljusare.

Försök att vara kreativa och kom upp med idéer på hur vi skulle kunna göra vår insamling bättre. Det finns nämligen inga dåliga idéer till vad som skulle kunna ge oss en stadigare ekonomi. Låt er inspireras och ta egna initiativ precis som exemplen i det här nyhetsbrevet.

Hör sedan av er till oss med era kontakter och idéer så lovar vi att hjälpa er så gott vi kan med material och information. (Bland annat har jag nu lyckats tigga ihop 20 insamlingsbössor med vår logga på. Vem av er vill ha en sån tex?)

Förlåt min lite entusiastiska energi, men nu tycker jag vi tar tag i spaden, spottar i nävarna och börjar gräva där vi står. Ingen kommer att göra arbetet åt oss! Jag lovar er att det kommer ge kontakter till fler människor som kan vara med att hjälpa till. Jag tycker nämligen att vårt barnhem är det viktigaste som hänt mig. -Jag hoppas och tror att ni håller med mig om det…

För full maskin,

Mats Ågren

This entry was posted in bidrag and tagged . Bookmark the permalink.