Samarbeten genom vårt kontaktnät

Den första tiden i vår förening har ganska mycket gått ut på att skaffa oss en bred bas av enskilda medlemmar.

foton

Det har vi gjort för att ge oss ett så brett kontaktnät som möjligt. (Ni vet, någon känner någon som kan hjälpa oss med sponsorer eller ideellt arbete, trycksaker, transporter eller vad det nu kan vara) Det har varit ett kämpigt men samtidigt kul arbete att lära känna och hålla kontakten med alla som skriver till oss. Till vår stora glädje har nu dessa kontakter börjat bära frukt och genom att folk som ni har pratat så varmt om vårt projekt och föreningen vi driver, har vi lyckats inleda några spännande samarbeten som kommer innebära enormt mycket bra saker för barnhemmet i framtiden. Jag tänkte därför börja det här nyhetsbrevet med berätta lite om några av dem.

This entry was posted in nätverk, samarbete and tagged , . Bookmark the permalink.