Hoppas ni har haft en fantastisk sommar

Hösten har börjat krypa sig på oss och det är dags att ta tag i de saker som legat och väntat under sommaren.

Johnnie och Mattias

I vårt fall är det arbetet med Barnhemmet som har högsta prioritet och vi hoppas att ni känner likadant. I ärlighetens namn skall vi säga att när TVprogrammet om vårt projekt visades och vi fick mkt uppmärksamhet för vårt arbete hade vi lätt att samla in pengar och få folk intresserade av vad vi gjorde. Men nu när uppmärksamheten lagt sig något, och vi måste börja kämpa lite för att dra in pengar till barnen så kan man känna sig lite oroad inför framtiden. Men vi tror på att vi tillsammans med alla er medlemmar kan lyckas om vi hjälps åt. Det är nu vi måste spotta i nävarna och göra ett krafttag för ”våra” barn. Vi hoppas innerligen att ni är med oss i det arbetet! Mats har som vanligt sammanställt det som ni behöver veta för att engagera er ännu mer. Hoppas ni fortsätter stödja oss! Mvh, JoM

This entry was posted in Johnnie och Mattias and tagged . Bookmark the permalink.