En stor dag

Den 19:e augusti gick den av stapeln, matchen som hela Västsverige pratat om i månader.

fotboll

På ena planhalvan stod kända fotbollspelare som Kennet Andersson, Magnus Erlingmark, Glenn Hysén och Mattias Särnholm, samlade i ett allstar-team som kallades ”Stjärnlaget”. På andra planhalvan stod sponsorer och andra prominenta medlemmar ur Sätila Fotbollsklubb.

Lagen hade begett sig till vackra Lygnevi Idrottsplats för att göra upp om vem som var bäst och samtidigt passa på att samla in pengar till vårt barnhem! Arrangören Christer Ångman på Bestproduction, som fattat tycke för vår förening, hade beslutat att stödja oss och lät intäkterna från matchen gå till oss!

fotboll

”Stjärnlaget” hade en stark avbytarbänk och var förstärkta med namn som Tomas Petterson, Jovan Radomir och delar av Triple & Touch. Kanske inte så mycket för fotbollskunnandet utan mer som publikattraktioner bör kanske tilläggas. 600 personer hade begett sig till arenan för att bevittna spektaklet.

Hur slutade matchen då? Jo, enligt rapporterna var matchen jämn ända in till slutsignalen och efter avgörande straffar slutade den målrika tillställningen med 14-12 till Stjärnlagets favör.

fotboll

Men den stora vinnaren var inte de redan välbeställda stjärnorna på planen. Utan de som vann mest på det var såklart våra barn. Tack Christer för att du gjorde det möjligt och tack alla i Stjärnlaget och i Sätila Fotbollsklubb för att ni ställde upp! (Christer låter dessutom hälsa att han har planer på en ny match nästa år, samt att utvidga insamlandet med en kändisgolf också.

This entry was posted in bidrag, event and tagged , . Bookmark the permalink.