I dessa semestertider…

…Är det lätt att man glömmer bort saker om de inte gör sig påminda.

awassa

Min tredje resa till Etiopen gjorde mig påmind om att livet på barnhemmet och i Awassa pågår i samma takt som mitt liv härhemma Om inte jag gör något för barnen på barnhemmet så kommer ingen därnere att göra mitt jobb åt mig.

Trots att jag kommer ta en månads semester nu för att ladda batterierna för hösten så innebär inte det att livet i Awassa kommer att göra det. Därnere har de inte hört talas om 5 veckors semester, och för de som lever på gatan så innebär bara juli en lång rad av dagar då de precis som vanligt måste kämpa för att överleva. Jag hoppas och tror att ni kommer komma ihåg att ge ett litet bidrag under er semester ni också, trots att ni nog inte får något nyhetsbrev förrän i slutet av augusti.

‘Worko åker ner då, och stannar under det etiopiska millenium-skiftet som börjar firas i september. Han kommer att rapportera om de senaste händelserna på barnhemmet och om hur barnen mår så att jag kan berätta det för er.

Om ni känner att ni kan avvara lite ur semesterkassan så betalar ni som vanligt in era bidrag på BGnr: 5709-2793 Glöm inte att märka inbetalningen med något i stil med ”bidrag” eller ”gåva” så att vi vet att det är oss ni velat skänka pengarna till. Tusen tack på förhand och ha en skön sommar.

This entry was posted in bidrag and tagged . Bookmark the permalink.