Ett annorlunda bidrag

Ett bröllop i juni… Ett kul och annorlunda bidrag kom denna månaden lite oväntat från Helena Lööw och hennes nyblivne man.

bidrag

Vad Helena gjorde för vår förening var faktiskt inte så mycket mer än att hon gifte sig (!)…men tack vare det så fick vi in en ansenlig summa pengar.

Saken var den att eftersom hon tyckte att hon och hennes blivande man redan hade vad de behövde av glasskålar, kandelabrar och bröllopssilver så uppmanade hon istället sina gäster att skänka pengarna till välgörande ändamål.

Två av bröllopsgästerna hade hört talas om oss och gav sin bröllopspresent till barnhemmet istället för till brudparet!

Som tack för hjälpen skickar vi på Föreningen för Barnhemmet i Awassa, Etiopien ett stort grattis till Helena och hennes man och önskar all lycka i framtiden! ..Och om det är fler ni känner som går i giftastankar så räds inte att föreslå samma behjärtansvärda insamling vid bröllopet som Helena gjorde.

This entry was posted in bidrag and tagged . Bookmark the permalink.