Vad händer i föreningen?

Ett jädra flängande fram och tillbaka… Under maj och juni har föreningen mest lagt sin energi på att resa ner till Etiopien för att se till så att allt fungerar som det skall nu när verksamheten börjar få sin permanenta form.

flyg-width200.png

Vi har under de senaste veckorna gjort två resor ner till barnhemmet, dels gjorde Mats ett spontanbesök en vecka i Awassa eftersom han ”hade vägarna förbi” efter ett jobb i Uganda, och dels har Worko just kommit hem efter en tre veckor lång vistelse på och omkring barnhemmet för att strama upp och effektivisera verksamheten.

Även om det kan låta som en skön tripp, så kan jag försäkra er om att det är en massa som skall ordnas och fixas innan man kan få lov att göra det som man kanske har mest lust till, nämligen bara att hänga, leka och snacka med barnen…

Vi vill understryka att alla resor som vi gjort och gör inte är något som belastar föreningens ekonomi utan något som vi betalar privat.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.