Eldsjälar

ishot-5-width160.png

En kul grej som jag gärna berättar om är Britt-Marie Laurentz och hennes elever på Brogårdsgymnasiet i Kristinehamn. De blev några av våra allra första medlemmar och har sedan dess startat ett utbildningsprojekt inom ramen för ”Ung Företagsamhet”. Deras företagsidé går i princip bara ut på att samla in pengar till föreningen! De har haft sina första insamlingar och bidrar starkt till barnhemmets ekonomi just nu.

Med detta vill jag ha sagt att det finns faktiskt inga gränser för vad ni som medlemmar kan göra, utan skriv till mig med förslag så skall jag hjälpa er så gott jag kan. Johnnie och Mattias har tex en period nu då de besöker en hel del mässor och i samband med det har de blivit tillsagda att gå runt med bössa och samla in pengar till barnhemmet. Vi har hittills besökt Malmö och Jönköping och det var så vi fick kontakt med många av er, och samlade samtidigt in 6500:- till föreningen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.